Bliv en del af vores investornetværk

Vær med fra starten

Bliv medlem af vores investornetværk. Som medlem vil du især få tilbud om nye investeringstilbud – både Private Placements, emissioner i kommende noteringer og fortegningsemissioner indenfor SMV-segmentet på vækstbørser.

Derudover vil du modtage invitationer til forskellige investormøder rundt om i Danmark og Sverige. Vores investormøder bliver bl.a. afholdt i København, Odense, Århus, Ålborg, Malmø, Gøteborg og Stockholm. Møderne er gratis, og der er ofte en let forfriskning. Hvis du er interesseret i at investere i mikro- og smallcap segmentet, er dette et fremragende netværk at være en del af.

Vi henvender os også til dem, der er interesseret i at foretage store investeringer i virksomheder ved en Pre-IPO eller børsnotering, og som har kapacitet til at tage større positioner. Her man vil også få muligheden at møde virksomheder i en tidlige fase, hvor virksomheden pitcher for nogle få udvalgte investorer.

For at tilmelde dig netværket så skal du udfylde formularen nederst på denne side og du vil efterfølgende blive kontaktet af SeaHouse Capital.