Om SeaHouse Capital

Det, der især kendetegner SeaHouse Capital, er vores evne til at levere en “one-stop shop”-løsning til vores kunder med en sund tilgang. I stedet for at du som kapitalsøgende virksomhed skal bruge flere forskellige separate selvstændige rådgivere og konsulenthuse til, for eksempel markedsføring, børs- og selskabsret og prospektskrivning, tilbyder vi høj kompetence på alle relevante områder sammen med bl.a. vores partnere i Spotlight Group og håndterer hele kapitaliseringsprocessen eller børsnoteringen. Dette giver dig mulighed for at fokusere på det vigtigste – din egen virksomhed – mens vi fokuserer på at implementere en succesfuld kapitalisering eller notering for dig, din virksomhed, dine eksisterende aktionærer samt nye investorer.

Vi er gennem vores partnere i Spotlight Group under tilsyn af det svenske finanstilsyn. Baseret på grænseoverskridende tilladelser er vi rådgivere for virksomheder i forskellige brancher i hele Norden. Som en samlet udbyder inden for virksomhedsfinansiering tilbyder vi et bredt sortiment af tjenester til virksomheder, der står over for kommende børsnoteringer, eller som allerede er børsnoteret på et reguleret- eller ikke-reguleret marked eller handelsplatform (MTF). Siden starten i 1997 har de hjulpet små og mellemstore virksomheder, i mere end 200 børsnoteringer og endnu flere kapitaliseringer.

 

Vores værdier

Vi arbejder ud fra den forudsætning at alle parter skal være tilfredse ved en succesfuld kapitalisering. Vores etiske kompas er rodfæstet i hele organisationen.